Healthcare Solutions

Door gebruik te maken van het platform zijn medewerkers van ziekenhuizen en zorginstellingen in staat veel gemakkelijker en sneller medische apparatuur te vinden, en door deze verkorting van de zoektijden ontstaan de volgende voordelen: Meer tijd voor “handen aan het bed” van verplegend personeel; Minder verlies van medische hulpmiddelen; Hierdoor is een efficiëntere inkoop van medische apparatuur mogelijk.

Hoe werkt de app

Medische apparatuur en hulpmiddelen worden gelokaliseerd door deze assets te voorzien van zogenaamde BLE tags (Bluetooth Low Energy). Middels Location Based Services technologie in combinatie met een goede wireless infrastructuur en het platform zijn deze assets vervolgens eenvoudig te vinden en te lokaliseren.

Approxx Healthcare Solutions als oplossing

MARKT CONTEXT

Onderzoek van het OLVG toont aan dat medisch personeel per dag > 20 minuten op zoek is naar medische apparatuur

MARKT PROBLEEM

Een ziekenhuis met 450 verpleegkundigen heeft per dag een gemiddeld verlies van 9000 minuten

APPROXX HELPT

Een track & trace oplossing die zorgt voor: meer handen aan het bed, efficient inkoop management, efficient onderhoud en logistiek

Track & Trace platform

Medisch personeel is dagelijks veel tijd kwijt aan het zoeken naar medische apparatuur, daarnaast investeren zorginstellingen veel geld aan apparatuur. Veel van deze apparatuur is gewoon in huis, echter niet vindbaar. Om de processen en de patiënten niet te schaden, wordt vaak gekozen dan maar extra (lees nieuwe) apparatuur aan te schaffen. Door gebruik te maken van het Approxx Track & Trace platform kunnen medewerkers van ziekenhuizen en zorginstellingen

medische apparatuur gemakkelijker en sneller vinden. Het Track & Trace platform levert de volgende voordelen: De zorgmedewerker heeft minder zoektijd, daardoor meer tijd voor handen aan het bed. Verbetering van het inkoop proces doordat men weet welke medische apparatuur in huis beschikbaar is extern onderhoud kan sneller en eenvoudiger worden gedaan.

Partners

Key benefits

TURN-KEY OPLOSSING
GEBRUIKERSVRIENDELIJK PATFORM
SNELLE ROI REALISEERBAAR
POC IS MOGELIJK
MAATWERK FEATURES MOGELIJK
TIJDBESPARING