Reserveer een werkplek met de FlexApp. De ideale app voor hybride werken.

FlexApp is de perfecte app om het Blended Working ook digitaal te optimaliseren. De FlexApp biedt al sinds 2017 de volgende voordelen:

 • Reserveren werkplekken en vergaderruimtes
 • Plattegronden en looproutes
 • Vinden collega’s & beschikbare werkplekken
 • Versturen pushberichten over maximale bezettingsgraden
 • Questionnaire om het welzijn van medewerkers te monitoren
 • Realtime bezettingsgraden zichtbaar in de app
 • AVG-proof systeem (geen opslag persoonsgegevens)
 • Approxx verzorgt het volledige beheer
 • ICT-onafhankelijk systeem (geen wifi-connectie)
 • Koppeling met sensoren (BLE, NFC, QR etc) mogelijk
 • FlexApp dashboard biedt nuttige inzichten in kantoorgebruik
 • Marktleider gemeenten
 • Binnen een week “up & running”

 

Comfortabeler flexwerken

Werken met de FlexApp maakt dat medewerkers van uw organisatie, op een eenvoudige wijze kunnen zoeken naar een beschikbare werkplek. Ook een specifieke werkplek, op een specifieke locatie kan gevonden worden. Binnen de FlexApp kunnen er diverse typen werkplekken worden gebruikt. Denk hierbij aan een stiltewerkplek, een aanlandplek, sta-zit werkplek etc. Elke organisatie kent haar eigen typeringen voor werkplekken. Deze kunnen allemaal gedetailleerd worden weergegeven in de FlexApp.

Voordelen van de reserveermodule van de FlexApp

WERKPLEK RESERVEREN

Werknemers kunnen eenvoudig een werkplek reserveren, zoeken naar een specifiek bureau-nummer of een werkplek zoeken per gebouw/vleugel/etage/kamer. Tenslotte kunnen zij recent gereserveerde, of recent ingecheckte werkplekken zien. Zodra een medewerker een werkplek heeft gereserveerd kan hij/zij ervoor kiezen deze reservering te delen met een collega (via bijv. email of Whatsapp), handig indien er samen aan een project gewerkt moet worden.

RESERVERING VANAF DE PLATTEGROND

Werknemers kunnen ook zoeken per ruimte/vleugel/etage en op de plattegrond bekijken welke werkplekken bezet (rood) en vrij (groen) zijn en vanaf de plattegrond een beschikbare werkplek reserveren.

In de sectie "mijn reserveringen" ziet de gebruiker een overzicht van alle gemaakte reserveringen.

REMINDER ZODRA RESERVERING BEGINT

Zodra de gemaakte reservering start, ontvangt de werknemer een pop-up reminder waarin de werknemer met een druk op de knop de reservering kan bevestigen of annuleren. Indien de reservering wordt geannuleerd is de werkplek dus weer beschikbaar en kan een andere collega de werkplek reserveren of hier inchecken. Op deze manier hebben organisaties echt grip op de daadwerkelijke bezettingkantoor.

FlexApp van Approxx

Approxx Workplace Solutions is sinds 2017 bezig met digitale oplossingen om efficiënter met werkplekbeheer om te gaan. Hiervoor heeft Approxx de FlexApp ontwikkeld. Met deze app kunnen werknemers onder andere vanuit huis een werkplek reserveren op kantoor waarmee men het hybride werken kan optimaliseren.

Met de FlexApp kunnen uw medewerkers naast het reserveren van werkplekken, ook beschikbare werkplekken, vergaderruimtes, collega’s en BHV’ers zoeken. Ook kunnen zij bezettingsgraden bekijken per gebouw/etage/vleugel en kunnen pushberichten ontvangen zodra maximaal gewenste bezettingsgraad is bereikt.

Workplace Solutions

Key features

RESERVEREN

Werknemers kunnen werkplekken en vergaderruimtes reserveren. De beheerder kan kiezen welke werkplekken reserveerbaar zijn en welke werknemers rechten hebben om te mogen reserveren.

CONTROLE

Organisaties dienen de RIVM-richtlijnen te handhaven. De FlexApp is de ideale digitale controle-tool waarmee maximale bezettingsgraden kunnen worden gekozen om zo het kantoor optimaal te kunnen gebruiken.

VEILIGHEID

De FlexApp voldoet volledig aan de de RIVM richtlijnen en Approxx en haar klanten komen altijd gezamenlijk een verwerkersovereenkomst overeen.

BEHEERBAAR

De beheerder kan in het CMS zelf alle mogelijke configuraties bepalen, zoals bijv. welke werkplekken er reserveerbaar zijn, bepalen type werkplek, gewenste maximale bezettingsgraden

TYPE WERKPLEK

De beheerder kan in het CMS zelf bepalen wat het label is van een bepaalde werkplek (bijv. een stilteplek, een collaboratieve werkplek, een concentratieplek, aanlandplek, flexdesk, etc.).

EENVOUDIGE INSTALLATIE

De implementatie van de FlexApp is zeer laagdrempelig en kan indien gewenst nagenoeg volledig door Approxx worden gerealiseerd.