Workplace Solutions

Approxx Workplace Solutions ontwikkelt sinds 2017 flexwerk optimalisatie tools. De Flexxapp wordt reeds jaren ingezet door organisaties die flexwerken. Door de huidige Corona pandemie, is er bij veel organisaties behoefte aan een oplossing om werkplekken te kunnen reserveren. In samenspraak met gebruikers van de FlexxApp, is er een reserveringsmodule voor de FlexxApp ontwikkeld. Deze module is inmiddels ook als App beschikbaar, onder de naam Reserveer App. Met de Reserveer-app kunnen werknemers een werkplek reserveren. Zo voorkom je dat er teveel medewerkers op kantoor komen en er geen vrije werkplekken meer zijn, waarmee men dus veilig, volgens de RIVM richtlijnen weer aan het werk kan in het 1.5 meter kantoor.

Comfortabeler flexwerken

Werken met de FlexxApp maakt dat medewerkers van uw organisatie, op een eenvoudige wijze kunnen zoeken naar een beschikbare werkplek. Ook een specifieke werkplek, op een specifieke locatie kan gevonden worden. Binnen de FlexxApp kunnen er diverse typen werkplekken worden gebruikt. Denk hierbij aan een stiltewerkplek, een aanlandplek, sta-zit werkplek etc. Elke organisatie kent haar eigen typeringen voor werkplekken. Deze kunnen allemaal gedetailleerd worden weergegeven in de FlexxApp.

Bekijk hier onze andere video

De pandemie versnelt slechts de veranderingen die reeds gaande waren

1,5M AFSTAND

Het 1,5 meter kantoor. (RIVM Richtlijn)

€9600

Gemiddelde kosten per werkplek per jaar. (Bron: FACTO Magazine)

50% CAPACITEIT

Gemiddelde post-covid-19 beschikbare werkplekcapaciteit.

Reserveer-App & Flexx-App

Veel organisaties die gaan flexwerken lopen tegen de bekende uitdagingen aan. Hoe vindt een medewerker op een adequate wijze een werkplek? Hoe kan een werknemer in een flexibele werk-omgeving zijn collega’s vinden? Waar zijn BHV-ers? Al deze zaken worden eenvoudig opgelost door de Approxx Workplace Solutions app. Tevens kan de medewerkers waarschuwen zodra de maximale bezettingsgraad is bereikt. Een belangrijke feature in de huidige 1.5 meter samenleving.

Door het gebruik van de app, wordt er veel waardevolle data verzameld. Approxx heeft een dashboard ontwikkeld, aan de hand waarvan belangrijke management beslissingen kunnen worden genomen. Het dashboard geeft inzicht in veel gebruikte werkplekken, beschikbare werkplekken op elk gewenst moment en nog veel meer zaken die voor uw organisatie belangrijk zijn en uiteindelijk zullen bijdragen aan de optimalisatie van de bedrijfsdoelstellingen.

Partners

Key features

RESERVEREN

Gebruikers kunnen een werkplek vinden en reserveren

INCHECKEN

Inchecken op een werkplek

BEZETTINGSGRAAD

Bekijken van bezettingsgraden per etage, gebouw of vleugel

PUSH BERICHTEN

Beheerders kunnen pushberichten verzenden naar specifieke doelgroepen

BEHEERBAAR

De beheerder kan de bezettingsgraad instellen, indien deze wordt bereikt, ontvangt men een push bericht

ANONIEM

De app kan anoniem gebruikt worden

ROUTE & REGELS

De app kan looproutes en huisregels tonen

BHV

Zoeken van BHV’ers

VIND COLLEGA'S

Zoeken van collega’s in het gebouw