Reserveer een werkplek

Approxx Workplace Solutions is sinds 2017 bezig met digitale oplossingen voor flexwerk optimalisatie. Hiervoor heeft Approxx de Flexxapp ontwikkeld. Door de huidige Corona Pandemie is er een module aan de FlexxApp toegevoegd. In samenspraak met gebruikers van de FlexxApp is er een werkplek reserverings module ontwikkeld. De module is nu ook als app beschikbaar; de Reserveer-app. Met de Reserveer-app kunnen werknemers een werkplek reserveren waarmee men veilig, volgens de RIVM richtlijnen aan het werk kan in het 1.5 meter kantoor.

drie manieren van reserveren

SPECIFIEK

Zoeken op specifiek bureau-nummer

RECENT

Zoeken op recent gereserveerde werkplekken

LOCATIE

Zoeken per gebouw/vleugel/etage/kamer

Reserveer App van Approxx

Approxx Workplace Solutions is sinds 2017 bezig met digitale oplossingen om efficiënter met werkplekbeheer om te gaan. Hiervoor heeft Approxx recent naast de Flexxapp ook de Reserveer-app ontwikkeld. Met de Reserveer-app kunnen werknemers vanuit huis een werkplek reserveren waarmee men dus veilig, volgens de RIVM richtlijnen weer aan het werk kan in het 1.5 meter kantoor.

Approxx Workplace Solutions heeft naast de Reserveer-app ook de Flexxapp. Met de Flexxapp kunnen uw medewerkers naast het reserveren van werkplekken, ook beschikbare werkplekken, vergaderruimtes, collega’s en BHV’ers zoeken.

Workplace Solutions

Key features

RESERVEREN

Het (anoniem) reserveren van een werkplek

INLOGGEN

De gebruiker kan inloggen met zijn ADFS gegevens

VEILIG

Voldoet aan de de RIVM richtlijnen

BEHEERBAAR

De beheerder kan in het CMS zelf bepalen welke werkplekken te reserveren zijn

WERKNEMERS

De beheerder kan in het CMS zelf bepalen welke werknemers werkplekken kunnen reserveren

WERKPLEKKEN

De beheerder kan in het CMS zelf bepalen welke werknemer welke werkplekken kan reserveren